Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Premium Rush



Λίγο στεγνή η περίοδος αυτή και οι νέες κυκλοφορίες δεν με ενθουσιάζουν. Ξεχώρισα αυτή την ταινία από όλο το άχαρο τσούρμο! Είστε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! Μια πολύ ρεαλιστική περιπέτεια από τον άνθρωπο που δημιούργησε το «Δωμάτιο Πανικού», το «Snake Eyes» και την πρώτη ταινία «Επικίνδυνες αποστολές» με τον Τομ Κρουζ. Εντάξει, ο David Koepp το έχει με τις περιπέτειες πάρα πολύ!
Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Πρωταγωνιστεί ο Joseph Gordon Levitt και ενσαρκώνει επάξια τον ρόλο του τρελού ποδηλάτη, ο οποίος δεν έχει καν φρένα στο ποδήλατό του! Βέβαια, περιμένουμε με αγωνία να δούμε την συμμετοχή του Joseph στον καινούριο Batman ως Robin αλλά αυτό αργεί ακόμα...
Είναι από εκείνες τις ταινίες που σου δείχνουν τί έχει συμβεί τις τελευταίες δύο ώρες. Ένα delivery είναι παράνομο, πάει στραβά από την αρχή και χίλιες δυο συμφορές ξεκινάνε...Ο κακός της ταινίας είναι ο Michael Shannon και έχει την πιο σχιζοφρενική φάτσα που έχω δει στο Hollywood!
Οι κριτικές ήταν πολύ καλές. Ενθουσιάστηκαν όλοι με το ανελέητο κυνηγητό στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Δεν τα πήγε καλά στο box office, δηλαδή, τα λεφτάκια της δεν τα έβγαλε αλλά είχε πολύ καλή αποδοχή. Premium Rush για πολύ δυνατή περιπέτεια....καλή θέαση!

Κλειτώ Χαριτοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου την άποψή σας!